Vuoden hiljaiselo

 

20190628_091125

Hiljaista on blogissani ollut, yritän tässä viritellä uutta päivittelyinnostusta käyntiin. Aloitin blogini puolitoista vuotta sitten töiden loputtua ja toukokuussa sain kaksikin työpaikkaa, joiden vuoksi vapaa-aika väheni radikaalisti ja blogin kirjoittamiselle ei löytynyt uuden edessä tarpeeksi intoa. Nyt olen taas samassa elämänvaiheessa kuin blogia aloitellessani, vakituiset työt päättyivät ja uuden edessä olen jälleen… Tämä on elämän tila, joka on yhtä aikaa ahdistusta, innostusta, negatiivista, positiivista, hämmentävää, sekavaa, rauhoittavaa, ajatuksia herättävää. Työurani on ollut enemmän ja vähemmän ajelehtimista sinne sun tänne. Tästä on omat hyvät ja huonot puolensa, josta voisi joskus kirjoitella enemmänkin. Tällä kertaa pyrkimys olisi kuitenkin suunnata takaisin alkuperäisille urille, saa nähdä sitten kuinka se toteutuu. Tästä kirjoittelen varmasti lisää vielä.

Yhtä työkokemusta rikkaampana nyt siis jälleen. Sekä positiivisessa, että negatiivisessa mielessä. Elämään kuuluu onnistumiset ja pettymykset. Onnellinen ja iloinen olen siitä, että sain kokea ja tehdä uutta ja sain tutustua jälleen uusiin, ihaniin ihmisiin. Tiedän, että osasta heistä olen saanut uusia, ihania ystäviä, kenen kanssa pidämme jatkossakin yhteyttä.

Työntäyteisen viime kesän jälkeen poikani lähti jälleen opiskelemaan, joka osaltaan toi minunkin elämään uutta sisältöä, vaikka poika omassa kodissaan asuukin. Jouluna tämä ainokainen, aikuinen lapseni toteutti usean vuoden takaisen haaveensa ja hankki itselleen koiranpennun! Itselläni on ollut elämässä sekä koiria että kissoja ja olen viimeiset kuusitoista vuotta pitänyt itseäni kissaihmisenä. Poikani koiran myötä huomasin kuitenkin välittömästi, että olen yhtä paljon koiraihminen myös! Näistä eläimistä tulee varmasti lisää postauksia matkan varrella.

Alun lukijakunta lienee kaikonnut blogin hiljenemisen myötä. Tämä toimii kuitenkin itselle pääntuuletus-kanavana ja päiväkirjana. Vaikken mikään mainio kirjoittaja olekaan, niin välillä tulee tarve kirjoittaa mielessä pyörivistä asioista. Kaikenlainen kommentointi on tervetullutta ❤

Ihanaa kesäistä viikkoa ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggers like this: